V Prešove pripravili pre deti podujatie Do školy s úsmevom

31.08.2007 Prešov

Prešov 31. augusta (TASR) - Do školy s úsmevom je názov podujatia, ktoré pri príležitosti začiatku nového školského roka pripravil na pondelok 3. septembra odbor kultúry Mestského úradu v Prešove.
Prešovská samospráva tak pozýva deti, žiakov, študentov, rodičov aj starých rodičov na pešiu zónu, kde od 10. do 18. h ponúkne zaujímavý program. "Tešíme sa hlavne na prváčikov, pre ktorých je vstup do školy prvým medzníkom v ich živote, privítame prešovských študentov, ale aj študentov prichádzajúcich z okolitých miest a obcí do našich stredných škôl, " uviedla dnes pre TASR vedúca odboru kultúry Mária Putnocká. Dodala, že podujatie budú sprevádzať Prešovčatá, speváci, tanečníci, herci, muzikanti a ďalší, ktorí reprezentujú srdce Šariša nielen doma, ale aj v zahraničí.
V kultúrnom programe sa predstavia žiaci prešovských materských a základných škôl, ABC Centrum voľného času, Divadlo Babadlo, Šarišská galéria a ďalší. Pre účastníkov podujatia v centre mesta na pešej zóne sú pripravené aj ukážky bojových umení, gymnastiky a pod. Lákadlom budú určite aj hry pre deti v mestskom parku a netradičné ukážky afrického vyučovania.
 

Vyberte región